По-як звук за Mercedes-AMG A 35

0712
2019

Тунинг-фирмата Milltek предлага няколко опции, за да да придадете подобаващ звук от разполагащия с 306 к.с. 2-литров 4-цилиндров мотор на Mercedes AMG A 35!

Серийно Mercedes AMG A 35 има малко разочароващ звук: въпреки 306-те конски сили от 2-литровия 4-цилиндров мотор, малкият AMG звучи доста сдържано. Специалистите на тема звук от Milltek се притичват на помощ, за да изтръгнат по-як звук от A 35!

Milltek предлага няколко ауспухови уредби

Британските тунинг-специалисти имат няколко опции, с които да накарат 4-цилиндровия двигател да звучи по-здраво. Milltek предлага не само системи с управление чрез клапи, а и ауспухови уредби, които се монтират след катализатора или след филтъра за твърди частици. Също така се предлагат и системи, които изцяло премахват задължителния междувременно филтър за твърди частици на бензиновия двигател. Вече зависи от дадената държава, дали и как такива системи получават разрешение на експлоатация. Предлага се и версия 2 на модула Active-Sound-Control, а който звукът може да бъде настройван индивидуално, включително с желаните от много клиенти  „гърмежи“.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин