/ По пътя на устойчивото развитие: aвтомобилни части за бъдещата мобилност

По пътя на устойчивото развитие: aвтомобилни части за бъдещата мобилност

Като средно голяма, семейно управлявана група от компании, Bilstein group винаги е обръщала сериозно внимание на своята социална и екологична отговорност. За нашата група устойчивото развитие е много повече от ограничаването на въглеродния отпечатък на произвежданите продукти.

С решението на ЕС от 2022 година от 2035 г. да се забранят нови регистрации на автомобили, оборудвани с двигатели с вътрешно горене и подписването на Парижкото споразумение за климата, алтернативните задвижвания стават жизненоважни за постигане на глобалните цели за опазване на природата.

За да се осигури доставката на резервни части, необходими за възможно най-дълъг експлоатационен живот, Bilstein group вече добави в портфолиото си хиляди части за хибридни, електрически, водородни и други автомобили с алтернативно задвижване. Повече от 2000 нови позиции се добавят с всяка година само за леките пътнически модели, а в нашата база данни фигурират над 90 000 индивидуални варианти на различни превозни средства.

КЛЮЧОВИ ФАКТИ

Надежден партньор за новата мобилност днес и утре: всяка година Bilstein group предоставя хиляди автомобилни части за хибридни, електрически, водородни и други превозни средства с алтернативно задвижване в двата сектора на пътническия и търговския транспорт.

+/- 400 хибридни и електрически превозни средства, каталогизирани в търсачките Partsfinder & TecDoc

6000+ приложими части за хибридни и електрически леки автомобили (febi, SWAG и Blue Print)

1000+ приложими резервни части за търговски превозни средства се очакват до края на 2022 г.

Бързо до пазара: проактивно и ранно проучване с нови референции от автомобилните производители за незабавно каталогизиране и бързи разработки

Удължаваме живота на автомобилите

„Като пионер в производството на маркови, съобразени с автомобилните производители части, ние сме убедени, че нашите висококачествени и издръжливи продукти значително удължават продължителността на живот на автомобилите, което се отразява положително върху устойчивия баланс на цялото превозно средство. Като добавим постоянно увеличаващите се части за коли с алтернативно задвижване в нашата гама, спокойно можем да заявим, че през следващите години ще задържим автомобилите по-дълго време на пътя, като по този начин осигуряваме бъдещето на устойчивата мобилност,“ споделя представител на фирмата.

Доставката на повече от 4 милиона продукта от каталожните приложения, достъпни на компютърните екрани на дистрибутори и монтажници по целия свят, поставя Bilstein group в изключително силна позиция при подсигуряването на пазара за следпродажбени услуги с най-широката възможна гама от резервни и ремонтни части – днес и утре.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин