По-ниска Jetta с аксесоари на VW


9
дек.
2019

Тунинг-специалистите от H&R показаха на изложението SEMA в Щатите популярния там модел VW Jetta с по-ниска каросерия, джанти Rotiform и аксесоари на Volkswagen!

В Германия VW Jetta отдавна не се предлага! В САЩ обаче седан версията на Golf продължава да се продава. Затова и германската тунинг-фирма H&R предлага специални тунинг-варианти на модела. На тунинг-изложението SEMA 2019 г. в Лас Вегас специалистите на тема окачване представиха ъпгрейдите си за Jetta!

Ново окачване и VW Accessories

За база от тунинг-фирмата са използвали появилият се през 2019 г. Jetta GLI S с 231 к.с. от 2-литров 4-цилиндров турбомотор. Сивият VW е смъкнат от H&R с пружините им Street-Performance, като освен това са монтирани и увеличения на следата „Trak+“. При джантите става дума за 20-цолови на Rotiform с гуми 235 Falken. Иначе хората от H&R залагат при автомобила на продукти на Volkswagen Accessories: отзад са монтирали предпазна кора на товарния ръб и предпазен мокет за багажника, от вътре има нови всесезонни постелки и задно огледало с компас и система за отваряне на гаражната врата.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >