По-малко от 10 дни до най-голямата среща на американски автомобили в България

2605
2016

Остават по-малко от 10 дни до най-голямото събиране на американски автомобили Ride`n`Roll – American heritage in Bulgaria. На 4 юни (събота) десетки легендарни модели ще бъдат изложени на паркинга на Национален хиподрум Банкя. Официалният старт на събитието на Клуб на собствениците и любителите на американските автомобили в България е от 11 часа.

Част от американските легенди ще направят символично шествие, което ще тръгне от Храм-паметник „Св. Ал. Невски” в 9 часа и ще мине по булевардите „Цар Освободител” и „Тодор Александров”, за да се отправи към конната база.

Участниците в изложбата ще премерят сили в конкурс, като категориите са най-стар автомобил, най-добре възстановен автомобил, най-стар автомобил в оригинално състояние, участник дошъл от най-далече с автомобила си и най-мощен автомобил. За победителите са предвидени подаръци от Instrumenti.org, Maxite и WooWhiskey.

В 13 часа ще започне фотографско обучение за заснемане на автомобили – статични и в движение. То е организирано от БулФото и Nikon, а по-късно ще се проведе и кратка презентация за снимане с помощта на дрон.

Освен на красивите и мощни автомобили посетителите ще могат да се радват на традиционната американска кухня, която ще представят Saloon Tex-Mex ресторант и Smuggler’s Diner. Презентации на Maxite, Rockacoca и WooWhiskey също ще са част от програмата на второто издание Ride`n`Roll, а специални тематични аксесоари ще очакват най-големите фенове.

Партньори на второто издание на Ride`n`Roll – American heritage in Bulgaria са Exxal Fleet Cars, ORYX България, Saloon Tex-Mex и In the middle. Събитието се организира с подкрепата на Stroyrent, Instrumenti.org, Smuggler’s Diner и ТАМАКО.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин