По-комфортен и по-сигурен

1108
2016

Mazda 6 е готов за моделната 2017 година. С различни промени при комфорта и сигурността флагманът на японския производител навлиза в следващата си ера. Сега в Mazda 6 се предлага и системата „G-Vectoring Control“.

Системата за регулиране на динамиката GVC има за цел да подобри завиването и комфорта на возене. Освен това тя намалява необходимостта от корекции на волана.

за по-добрия комфорт на возене в Mazda 6 ще допринесе и по-добрата шумоизолация, която намалява всякакви шумове. „Natural Sound Smoother“ ще повлияе най-вече на издавания от дизеловите агрегати шум и така ще остави впечатление за по-спокойна работа на двигателя.

Интериорът на Mazda 6 също е облагороден: по-тънък волан, който в топверсиите ще бъде с подгряване, обновени индикации, както и усъвършенстван Head-up-дисплей ще изпратят автомобила в 2017 г. Системите за сигурност на асистента „i-Activsense“ са настроени фино и допълнени с камера с висока разделителна способност в предното стъкло. По външността няма промени – с изключение на нов цвят (матрично-сив металик)38808_maz_6_16_2_big 38808_maz_6_16_3_big

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин