ПО-ЕВТИНИ ЛИ СА КАБРИОЛЕТИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА?


20
февр.
2019

Както преди, така и днес през студените месеци можете да попаднете на много изгодни оферти за употребявани кабриолети. Но разликите в цените отдавна не са толкова големи като през последните десетилетия. Това се дължи най-вече на модерните кабриолети: междувременно те се оборудват с гюруци с добра конструкция. При добра поддръжка влагата и студът не са проблем – дори и за автомобилите, които „спят“ на улицата. Преди невинаги беше така, поради което през зимата кабриолетите често бяха прибирани в сух гараж – което означава и допълнителни разходи за търговците. А това водеше до понижаване на цените през зимата. Днес обаче сезонните намаления често се дължат на психологически фактори.

Още по темата

Card image cap
Astra-та от Top Gear на аукцион

23
дек.
2015

Почитателите на TG познават много добре този червен Vauxhall. Toй е последният автомобил, с който звезди като Хю Джакман и Уил Смит въртят обиколки в хитовото британско предаване. Сега той ще бъде продаден на аукцион

Card image cap
CLIO R.S.16: Нов концептуален автомобил, който ще демонстрира опита на Renault Sport

30
май
2016

Концептуалният автомобил отбелязва 40-та годишнина на Renault Sport и завръщането във Формула 1. Моделът използва най-мощния двигател от гамата на Renault,и се откроява сцветовете на болида R.S. 16F1. Clio R.S. 16 ще бъде представен по време на бляскавата надпревара Grand Prix в Монако този уикенд.

Card image cap
Sixt сложи Range Rover в шоколадова опаковка

4
сеп.
2017

В последната си рекламна визия компанията за коли под наем атакува Schwarzkopf, Ritter Sport и After Eight

Card image cap

В последния брой:

Архив >