По-добро сцепление в бързите завои: BMW наточи окачването на M135i


21
окт.
2021

Окачването на M135i досега не заслужаваше особени похвали. Сега в рамките на фейслифта на модела BMW го преработи. AUTO BILD ще ви даде информация.

BMW наточва окачването на най-мощната Серия 1 – беше и необходимо. Досега в тестовете ни M-окачването на M135i се отличи с доста голяма твърдост, но не успя да се представи убедително дори и на пистата: „много недозавиване, нестабилна задница“, написа редакторът Гидо Науман. Сега това ще се промени. Окачването е преработено в посока повече сцепление в завоите. Обновени са както предната, така и задната оси, а пружините и амортисьорите са с нова настройка. Всички тези мерки ще подобрят стабилността в завоите и ще направят управлението по-ангажирано. Ще проверим, дали е така на теста.

BMW M135i ще продължи да е с 306 к.с.

От страна на задвижването няма промени: 306 к.с. от 2-литров турбо 4-цилиндров мотор, двойно задвижване xDrive и 8-степенна автоматична трансмисия Steptronic с интегриран блокаж на диференциала на предната ос.  Сега се предлагат и цветовете на M-Individual за каросерията.  Обновеното BMW M135i ще бъде на пазара още от ноември 2021 г. Цената остава без промяна.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин