/ По-голям Dailycamper на Kliem и специални модели на Hannes

По-голям Dailycamper на Kliem и специални модели на Hannes

Dailycamper на Kliem става по-просторен, а Hannes ще имат повече модели в гамата си – скоро и с автоматична трансмисия.

Все пак можете да го вкарате в гараж: Dailycamper на Kliem е пораснал с 30 сантиметра до дължина от 4,95 метра. Спечеленото място според производителя се използва за допълнителни шкафове и за свобода на движение. Височината на модела от 1,89 метра, което позволява използването на модела като автомобил за всекидневието.

Серийното оборудване на базирания на Fiat Scudo модел върви със затъмнени стъкла, батерия на AGM, буустър за зареждане, 30-литров резервоар за прясна вода, вода за отпадните води в дъното на автомобила, хладилник, въртяща се предна дясна седалка и вадеща се задна част. Всичко интелигентно замислено.

Базовата моторизация със 120 к.с. струва 95 500 лв. (за Германия). Срещу доплащане се предлагат система за подгряване на купето, соларна инсталация и външен душ.  

Нови кемпери на Hannes на базата на Opel Movano

Фирмата Hannes Camper ще покаже базираните си на Jumper модели през август 2023 г., както и специална серия от 30 автомобила, чиято база е Opel Movano.

Кемперите ще се предлагат от август в различни цветове и с дължина от 6,00 и 6,40 метра. Тук също важи някогашната базова цена за Jumper от 158 000 лв. за шестметровия вариант.

Вече се предлага и комбинация от автоматична скоростна кутия и мотор със 180 к.с.  Тук доплащането е 16 000 лв. Всички кемпери на Hannes се произвеждат от Robeta в Словения.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин