По-голям спортен дух за новата бизнес лимузина на Audi


16
февр.
2019

Когато погледнете новото Audi A6 с всичките му високи технологии, просто няма да ви се иска да повярвате, че една семпла смяна на пружините на окачването може да направи някаква разлика. Естествено чрез тази смяна може да бъде повлияно на поведение на пътя и динамиката. Новото A6 е станало невероятно добър, технически превъзходен и завършен автомобил. Той се държи изключително добре и разумно в завоите, но някакси не успява да бъде истински спортна кола. Така мислят и специалистите на тема окачване от H&R, които са разработили нова система от спортни пружини за бизнес-лимузината от Инголщадт (а също за комбито A6 Avant и A7 Sportback). Комплектът се предлага за автомобили, оборудвани с двойно задвижване quattro, които нямат въздушно окачване.

Когато колата ви разполага със стандартното окачване, каросерията се смъква с 35 милиметра в посока асфалта. С опционалното спортно окачване смъкването е с 20 мм. Освен по-внушителна външност, от  H&R обещават и по-добро поведение в завои, както и редуцирано странично накланяне при рязка смяна на центъра на тежестта в завои.  При това комфортът на возене остава на пригодено за всекидневието ниво.    

Ако пък желаете вашето A6 да стои още по-внушително на пътя, то тогава са препоръчителни увеличенията на следата Trak+, предлага ни от тунинг-специалистите с размер от 16 милиметра на ос.

Още по темата

Card image cap
Едно страхотно слънчево Porsche

5
сеп.
2017

Тунинговат се не само нови модели на Porsche, но и стари. При това не само от време на време. Сред най-известните тунинг-специалисти е DP Motorsport от Оверат, близо до Кьолн. Там сега са направили известни корекции по едно 911 от Серия 964, произведено през 1990 г.

Card image cap
Елинор версия 2.0

11
апр.
2016

Shelby Mustang GT500 е един от най-известните филмови автомобили. Сега Елинор дебютира в римейк версия за 2016-а

Card image cap
421 „коня“ за най-мощното Volvo в историята

20
юни
2016

С пакета от подобрения Polestar Performance Volvo XC90 генерира 421 к.с. и 680 Нм

Card image cap

В последния брой:

Архив >