Почти нов SUV на Ford доста под първоначалната цена

2311
2023

Ford Puma се предлага като употребяван сравнително изгодно с добро оборудване и малък пробег.

В края на 2019 г. Ford възроди модела Puma. Новото поколение обаче не е малко Coupé, а компактен SUV, който се радва на голяма популярност. Това се дължи и на добрата ценова политика. Няколко години след пазарния старт на пазара за употребявани автомобили могат да се намерят доста екземпляри на малкия SUV.

3-цилиндров модел от първа ръка 

Много добър пример за  сравнително нов и изгоден Ford е тази Puma 1.0 EcoBoost, която се предлага от автокъща Autohaus Walter Möhle в Аспах (Баден Вюртемберг), Германия. Разполагащият със 125 к.с. турбобенизнов модел е с предно задвижване и 6-степенна механична скоростна кутия. Регистриран е за първи път преди точно две години и единственият му досега собственик е изминал с него само 7900 километра.

Тази Puma е поръчана като ST-Line X, като съответно разполага с голям брой комфортни екстри. Така тази Puma в цвят син-металик е оборудвана с изцяло LED-фарове, отопляем спортен волан, двузонова автоматична климатична инсталация и камера за заден ход. На борда има и навигационна система.

Ако в момента в Германия поръчате разполагаща със 125 к.с. и това оборудване Puma (с  всички споменати екстри), от Ford ще ви поискат най-малко 68 000 лв. Предлаганият тук употребяван екземпляр струва само 41 500 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин