Почти ново дизелово GLB с малък пробег с 18 000 лв. по-евтино


6
авг.
2020

Едва появил се на пазара, Mercedes GLB вече се предлага изгодно като употребяван автомобил! Този почти нов модел е с малък пробег, изглежда перфектно поддържан и е с гаранция

SUV-овете са сред най-търсените автомобили. През 2019 г. Mercedes пусна модела си GLB. По-малко от година по-късно на пазара за употребявани автомобили има изгодни предложения като това тук: в Бекум (Северен Рейн-Вестфалия) се предлага Mercedes GLB 180 d Style, който е на по-малко от половин година – първата му регистрация е от април 2020 г. Пробегът на автомобила е 8500 километра, а според търговеца автомобилът е бил демонстрационен, като естествено е с TÜV. Разполагащият със 116 к.с. дизелов двигател на GLB 180 d е с норма на вредни емисии Euro 6D-TEMP. Така, че този GLB не го грозят забрана за движение в центровете на някои градове (в Германия).

Състоянието на този Mercedes е превъзходно – няма следи от щети или износване. Оборудването е широкообхватно. Търговецът иска за предлагания GLB 180 d Style 70 000 лв. с ДДС. Това са със 17 700 лв. по-малко от цената на автомобила като нов. Важно е да се знае, че цената включва гаранция за употребяван автомобил.

GLB предлага до седем места

Mercedes пусна по-голям брат на компактния GLA – GLB. Моделът предлага до седем места и съвсем прилично място. Междуосието на GLB е с 10 см по-голям от това на B-клас. Приликата във външността спрямо Mercedes GLS е умишлена, освен това късите надвеси на каросерията и липсата на извивки отговарят на актуалния дизайнерски език на Mercedes. Фаровете приличат на тези на CLA, а задните светлини – на тези на GLC. Във вътрешното пространство GLB не иска (а и не може) да скрие приликите си с В-клас. Благодарение на доста ниския товарен ръб багажникът е съвсем лесен за товарене.

Вижте предложенията за Mercedes GLB 180 в нашата търсачка:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=47&mo=75404&price_min=-1&price_max=-1&year_min=-1&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата