Почит към Volvo с техника на BMW

0703
2016

Ретрото е на мода и в Русия. Фирма „Bilenking Classic Cars“ представи наскоро първия си автомобил. „Vintage“ комбинира класическа визия с модерна техника – подобно на версиите на Porsche 911 на тунинг фирмата Singer.

Визия на Volvo и техника на M3
Моделът на Bilenkin включва инспирирана от олдтаймер каросерия, чиято техническа база е сигурна, надеждна и комфортна. Така руснаците правят външност, която много наподобява на Volvo P1800 и поставят вътре техника от BMW M3 E92. Атмосферният V8 агрегат на баварския модел остава непроменен и така Vintage разполага с близо 420 к.с. Под хрома и истинските брони на модела се крие сърце на спортист.

Интериорът е доста благороден

Оформлението на вътрешното пространство на Vintage е уникално. Съобразявайки се изцяло с желанията на клиентите, Bilenkin оформя интериора със специални кожи, дърво, злато, диаманти и други скъпоценни камъни.Инфортейнмънт системата също е издържана в ретро стила на модела.

Разбира се от Bilenkin искат немалко пари за такива екстравагантни модели: Vintage струва поне 130 000 евро, като в зависимост от желанията на клиента цената бързо може да скочи до 250 000 евро.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин