Полицията санкционира движещ се с 221 км/ч по мост!


25
юни
2018

Млад водач на Mercedes карал с 221 км/ч по моста Кьолбранд в Хамбург. Резултатът от скоростното пътуване: шофьорската му книжка е взета, а S-класата – конфискувана!

Полицаите в Хамбург не могли да повярват на очите си: един 23-годишен младеж се движел с темпо 221 км/ч в петък вечер със своя Mercedes S-клас по моста Кьолбранд! Полицаите преследвали младия любител на високите скорости с цивилен автомобил с видеокамера. На най-високата точка на моста над река Елба (53 метра) младият мъж се движел със 163 км/ч при разрешена скорост от 50 км/ч! Пътната настилка била мокра, но водачът на S-класата задминавал другите автомобили със скорост 180 км/ч. След това успял да вдигне 221 км/ч. А после служителите на реда го спрели.

Сега незачитащият ограниченията водач го очакват сериозни наказания: шофьорската му книжка е отнета моментално, получил е и наказателно постановление. Грози го и сериозна парична глоба. Също така не е ясно, дали ще види отново своя Mercedes: S-класата е конфискувана.

Още по темата

Card image cap
M-концентрат

18
февр.
2016

С M2 BMW ви дава възможност да влезете в света на М. AUTO BILD тества турбо-купето с мощност 370 к.с. по състезателната писта и междуградските пътища!

Card image cap
Тук ще се прави най-модерната кола в света!

6
апр.
2016

Faraday Future показа първия си автомобил в Лас Вегас. Истинската история обаче се разиграва в пустинята Невада. В края на 2017 г. електрическият SUV вече ще се произвежда

Card image cap

В последния брой:

Архив >