AUTO BILD България / Полицията в Дортмунд спря от движение Ford, хванал мъх!

Полицията в Дортмунд спря от движение Ford, хванал мъх!


30
ян.
2019

Полицаи от Дортмунд си припомниха часовете по биология в училище, когато спират за проверка Ford Sierra, хванал мъх. Не, това не е метафора: дебели възглавнички от мъх излизат до предното стъкло, а цялата каросерия е позеленяла. Мъхът обхваща цялата каросерия на Sierra-та с три врати – страничните панели, багажникът, дори стъклата на подвижния биотоп са позеленяли. Вещо лице проверява обстойно колата и открива значителни проблеми по двигателя и спирачната система.

Освен това предното стъкло се оказва спукано, а стъклото на десния мигач липсва – затова германците не се церемонят и набързо спират от движение машината. На фона на цялата „драма“ хлабавата регистрационната табела отпред изглежда като нещо незначително. При по-внимателно вглеждане веднага ще откриете причината за „зеленото посещение“ – шибедахът е „уплътнен“ по необходимост с чувал за боклук и тиксо, което не спира влагата да атакува купето.

 

Още по темата

Card image cap
Заради еърбеговете на Takata идва най-голямата сервизна акция?

5
май
2016

Дефектни въздушни възглавници, произведени от японския доставчик на автомобилната индустрия Takata, могат да се окажат причината за привикването на 175 млн. коли в сервизите

Card image cap
Това Ferrari струва 360 000 лв.

29
сеп.
2017

Боята му се разпада, по него има ръжда и мъх. Въпреки това червеното (междувременно по-скоро зелено) Ferrari е всичко друго, но не и евтино.

Card image cap
Дългоочакваната Toyota Hilux VIII

21
юни
2016

В Азия Toyota Hilux VIII се продава от повече от една година. Сега на пазара се въвежда и европейската версия на модела, произвеждан в Южна Африка

Card image cap

В последния брой:

Архив >