Поддържан Mercedes A 250 AMG Line на ниска цена

0309
2020

Този употребяван Mercedes A 250 с шикозни аксесоари на AMG изглежда страхотно поддържан. Той е сред най-изгодните екземпляри в борсата за употребявани автомобили на AUTO BILD!

Mercedes А-клас от серия W 176 (2012-2018) е Mercedes в най-добрия смисъл на думата. По време на маратонски продължителен тест с A 180 Style за над 300 000 километра компактният Mercedes на практика не ни създаде никакви проблеми – работеше като часовников механизъм. Ако сте впечатлени от такъв Benz, то в момента имате страхотен шанс да се сдобиете с модела като употребяван: в Есен, Северен Рейн-Вестфалия, Германия се предлага Mercedes A 250 AMG Line от 2014 г. – при това за сравнително малко пари. Или по-точно 36 000 лв. – заедно с гаранцията за употребяван автомобил.  

Потенциалният купувач ще получи за парите си бензинов двигател с 211 к.с. и автоматична трансмисия, както и аксесоари на AMG. Те са лостчета на волана, спортен волан, спортни седалки и спортно окачване. А-класата е имала трима предишни собственика. Колата не е удряна, но липсва изрядна сервизна история. Пробегът ѝ е 105 000 километра.

Поддържан автомобил с добро оборудване

Извън спортните екстри, оборудването на автомобила също е доста добро. То включва климатик, асистент з апаркиране, сензор за дъжд, отопление на седалките, дневни светлини, имобилайзер, контрол на сцеплението, навигационна система и алуминиеви джанти. Компактният Mercedes е много добре поддържан – това личи от снимките. Дори коженият волан не е износен след пробег от 100 000 километра.

W 176 е доста препоръчителен за покупка

Експертите от TÜV доста хвалят A-клас от поколение W 176. Оценките на модела са високи, ръждата изобщо не е тема. Може да има леки проблеми с осветлението, но най-често се касае за дреболии. Проблемите със спирачките на A-клас W 169 остават в историята. Иначе трябва да свикнете с това, че когато погледнете назад в третото поколение на А-клас, няма да видите много. Затова пък компактният Benz блести със стегната си трансмисия и пъргавата управляемост. Почти нищо не създава ядове. Може да се случи единствено панорамният покрив малко да трака, а тапицериите в багажника изглеждат евтини. Ако оборудването включва биксенонови светлини, наблюдавайте ги – възможно е да се запотяват.

Вижте предложенията за Mercedes A-клас в търсачката на AUTO BILD:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=47&mo=20165&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2014&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин