Поддържано Audi A6 Avant quattro за една трета от цената като ново!


18
дек.
2020

Audi A6 Avant quattro обещава голяма полза в ежедневието и удоволствие от шофирането. В момента се продава един особено изгоден употребяван екземпляр!

Силните страни на Audi A6 Avant quattro са пригодността му за пътуване на дълги разстояния и издръжливостта.  С автомобила можете да пътувате спокойно, почти толкова пъргаво и маневрено, колкото с BMW, както и също толкова удобно, колкото в Benz. Като Avant моделът е доста практичен с вместимостта на багажника си от 1680 литра. В Елмсхорн (провинция Шлезвиг-Холщайн, Германия) за продажба е обявен наистина изгоден Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro с 245 к.с., произведен през 2013 г. Цената му: 35 000 лв. Като нов базовото изпълнение на модела е струвало 102 000 лв. Черното комби е изминало почти 145 000 километра. Мощността на неговия 3-литров V6-дизелов двигател е 245 к.с. Трансмисията е 7-степенна автоматична S-tronic. Според обявата автомобилът е имал двама предишни собственика. Притежаващият двойно задвижване A6 има луксозно оборудване: четиризонов климатроник, навигационна система с MMI-Touch, аудиосистема Audi, отопление на седалките, асистиращи системи за водача като темпомат, помощ за паркиране, система за самопаркиране и асистент за запазване на пътната лента. Просторният интериор е с кожена тапицерия с апликации в алуминиев дизайн. Като цяло A6 прави впечатление на много добре поддържан на пръв поглед автомобил. От снимките не личат щети.  

A6 Avant обещва преживявания зад волана от висок клас

През 2011 г. на пазара се появява Audi A6 в четвъртото си поколение C7. Изработката е – в съответствие с класа на автомобила –  на много високо ниво. Големият модел на Audi предлага много комфорт в комбинация с превъзходно оборудване за сигурност. Управлението на автомобила е много директно. Удобните седалки и ниското ниво на шум се разбират от само себе си в този клас. Продължителният тест на AUTO BILD за 100 000 километра бе завършен от A6 Avant 2.0 TDI с оценка 6-. Повредено уплътнение на изпускателния колектор и съответния силен шум бяха единствените извънпланови дефекти. Каросерията и вътрешното пространство изобщо не показваха следи от големия пробег, а в края на продължителния тест A6 изглеждаше свежо като в първия ден.

Вижте предложенията за Audi A6 в търсачката на AUTO BILD: https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=9&mo=1628&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2013&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата