Поддържано дизелово A3 за под 22 000 лв.

1211
2020

Audi A3 от поколение 8V предлага голяма практичност за всекидневието, като освен това се представя образцово при TÜV. В момента се продава изгоден дизелов екземпляр с не особено голям пробег!

Audi A3 от поколение 8V се представя убедително при фетишистите на тема изработка: любов към детайла, внимателно монтирани елементи, превключвателите издават фин и плътен звук, работата е прецизна. В компактния клас няма производител, който да се справя по-добре. В Берлин за продажба е обявено изгодно Audi A3, произведено през 2013 г. Цената му е под 22 000 лв. Преди седем години базовата версия на този модел е струвала 49 000 лв.

Продаваното Audi е в цвят „амалфи-бяло“ и макар, че е с най-ниското ниво на оборудване „Attraction“, разполага с подгряване на седалките и климатик, както и с алуминиеви джанти. Освен това е оборудвано с асистенти като помощ за паркиране, сензор за дъжд и темпомат. От снимките от обявата личи, че това Audi е добре поддържано. Досега автомобилът е имал двама предишни собственика. От снимките не личат някакви проблеми или щети. Според търговеца автомобилът не е катастрофирал и е с безупречна сервизна история.

A3 предлага много за парите си

Да, принципно Audi A3 е скъп автомобил. Но пък серийно ви гарантира, че ще минете без проблеми следващия технически преглед (в Германия). A3 (8V) има много добро окачване, осветлението също е на ниво. Изключение: мигачите на 6- и 7-годишните модели. Действието и равномерността на спирачките и на ръчната спирачка не дават основание за рекламации; тръбопроводите на спирачната система са имунизирани срещу ръжда. Проверяващите обаче откриват проблеми при спирачните дискове на A3. По отношение на екологията поколението 8V е почти отличник. Ауспуховите уредби и управлението на двигателя работят надеждно в дългосрочен план, не се споменава и за теч на моторно масло.

Вижте предложенията за Audi A3 в търсачката на AUTO BILD:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=9&mo=1624&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2013&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин