AUTO BILD България / Подготовката на TEST THE BEST 2018 стартира с три малки кросоувъра

Подготовката на TEST THE BEST 2018 стартира с три малки кросоувъра


10
окт.
2018

Започна подготовката на големия TEST THE BEST 2018 – мегаизпитанието на автомобили от всички класове! Редакторите на AUTO BILD България се запознаха със Citroen C3 Aircross, Seat Arona и VW T-Roc – три малки кросоувъра, готови да покорят големия град както с чара, така и с практичните си таланти. Тези юнаци „на кокили“ закусиха от мощните горива OMV MaxxMotion, които преминаха през дюзите им като допинг през вените на спортист. След апетитното похапване от синьо-зелените колонки кросоувърите в малък формат се отправиха по тестови маршрут, включващ урбанистична джунгла, магистрала и пътища с много завои.

Тепърва триото ще трябва да демонстрира какво може пред журито на големия тест, което ще включва известни личности с „бензин в кръвта“ и именити състезатели. Но къде е чарът на малките SUV-ове и какво би ги изстреляло напред? Високата позиция на седене и лесното качване в купето са комбинирани с компактни размери, благодарение на които намирането на паркомясто в големите градове няма да бъде предизвикателство. От друга страна, в обектите на OMV водачите на малките кросоувъри ще бъдат още по-доволни – тъй като разходът на C3 Aircross, Arona и T-Roc е значително по-скромен, отколкото при техните „батковци“, които много хора у нас все още наричат „джипове“.

 

Още по темата

Card image cap
„Костенурка“ от Lego

11
юли
2016

Lego ви дава възможност да сглобите модел на "костнурка" със сърф. Отиват ли си блокчетата с кръглите форми?

Card image cap
Rolls-Royce Phantom: 800 хил. лева за новия храм на лукса

28
юли
2017

В лицето на новия Phantom Rolls-Royce иска да направи „най-добрия автомобил на света“. Съставките: V12 Biturbo, седалки за спане, произведения на изкуството и още много

Card image cap

В последния брой:

Архив >