Поглед към следващия Crafter

На Bauma 2016 VW разкрива малко от новия Crafter. Официалната премиера е предвидена за изложението за товарни автомобили във Франкфурт този септември


11
апр.
2016

VW използва изложението за строителна техника Bauma 2016 (11-17 април), за да представи малко от новия Crafter. Освен силуета от отделението за лекотоварни автомобили на компанията със седалище във Волфсбург показват и „голия“ товарен отсек на „транспортьора“. Премиерата на следващото издание на „работягата“ е предвидена за Франкфурт през септември т.г. За разлика от актуалния модел, новият няма да бъде плод на съвместно сътрудничество c Mercedes.

За целта VW подготвя фабрика в полския град Вжешня, която трябва да бъде готова още през 2016-а. За момента няма техническа информация за следващата генерация на Crafter. Очакваме двигателите да бъдат сериозно модернизирани, а размерите да бъдат запазени.

Още по темата

Card image cap
Tesla готви компактния SUV Model Y

8
юни
2017

Шефът на Tesla Елън Мъск представи първия тийзър на Model Y. Очаква се компактният електрически SUV да бъде на пазара още през 2019 г.

Card image cap
Ford Mustang за британските полицаи

16
юни
2016

На специализирано изложение във Великобритания беше представен Mustang в полицейска униформа. Изглежда, ченгетата искат да сменят своите Ford Focus с пониавтомобили

Card image cap

В последния брой:

Архив >