Повишаване цените на гумите Bridgestone


9
дек.
2016

Bridgestone Europe обяви намерението си да повиши цените с до 3% на своите гуми за коли и мотоциклети и средно с 1% на гумите за камиони и автобуси. „Това повишаване на цените отразява непрестанната инвестиция в хората, технологията и в текущата програма за въвеждане на нови качествени продукти сред марките и продуктовите серии на Bridgestone Group“, пише в официалното прессъобщение. При Firestone това включва гумите Roadhawk и Vanhawk 2, а при гумите за камиони и автобуси включва въвеждането на нова On/Off серия за моделите на Bridgestone и Firestone, както и въвеждането на серия Bridgestone Nordic-Drive. Новите цени ще влизат в сила от 1 декември т.г. за гумите за камиони и автобуси и от 1 януари 2017 г. за коли и мотоциклети. Ревизиите са нелинейни и варират при различните продуктови серии.

Още по темата

Card image cap
Volvo чества юбилей с тест-драйв върху сняг и лед

25
ян.
2017

Шведският автомобилен производител отбелязва 20 години механично задвижване на всички колела

Card image cap
ГРУПАТА GEFCO ОФИЦИАЛНО ОБЯВИ НАЧАЛО НА СВОЯТА ДЕЙНОСТ В ГЪРЦИЯ

20
ное.
2017

Групата GEFCO, световен участник в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, по-рано този месеци откри официално своя филиал в Гърция, пренасяйки придобитото си ноу-хау в сферата на логистичните решения, сформиранo като подкрепа към производителите. „Като компания с голям опит в управлението и оптимизацията на сложни вериги за доставки, сме щастливи да пренесем опита си в интегрираната логистика, както и умението ни да постигаме както краткосрочни, така и дългосрочни цели по отношение на икономическите резултати, нивото на обслужване и качеството в подкрепа на нашите гръцки клиенти“, сподели Люк Надал, председател на Управителния съвет на Групата GEFCO.

Card image cap
Визията на INFINITI за следващото поколение премиум SUV

10
ян.
2017

Със световната си премиера на Северноамериканския международен автомобилен салон в Детройт през 2017, QX50 Concept изтъква визията на INFINITI за следващото поколение премиум SUV

Card image cap

В последния брой:

Архив >