Повече удоволствие в клуба

1403
2016

Най-голямото засега Mini на всички времена – новият Clubman – ще може да се управлява като карт. Серийно това пътно поведение притежава версия със 192 к.с. Cooper S. За тунинг специалистите от фирма H&R това обаче не е достатъчно. Хората от Зауерланд, Германия са разработили специално окачване за Mini Clubman, което форсира още повече силния характер на комбито.

С пружините на H&R каросерията на Mini става по-ниска с 30 и отзад с 25 милиметра. Вследствие на по-ниската каросерия се смъква и центъра на тежестта на автомобила, подобрявайки по този начин стабилността на пътя. Така шофирането по пътища с много завои ще си доставя още по-голямо удоволствие – без спортният Clubman да губи всекидневната си пригодност. Цената? 229 евро.

Това обаче не е всичко: ако искате да отдалечите 18-цоловите алуминиеви джанти още по-встрани, то можете да си поръчате увеличение на следата при H&R Trak+-. Увеличението е от 22 до 50 милиметра и струва по 85 евро на ос.38096_hr_min_16_clu_3_big 38096_hr_min_16_clu_2_big

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин