Повече приключение във VW Beetle


19
юни
2017

Beetle, кръглата реинкарнация на някогашната „костенурка“, наскоро бе спряна от производство от VW.  От месец май 2017 затворената версия на модела вече не може да бъде купена от дилърите на VW. Специалистите на тема окачване от H&R обаче са направили тунинг на модела.

Американското подразделение на H&R се е заело с VW Beetle R. Зад него се крие спортната версия на култовия автомобил, задвижвана от 2,0-литров мотор GTI с 210 к.с., комбиниран с 6-степенна автоматична трансмисия. Тоест има достатъчно мощност, но специалистите от H&R са на мнение, че динамичните характеристики могат да бъдат подобрени. Затова експертите са монтирали специално окачване, което смъква каросерията на VW Beetle. В комбинация с новите стабилизиатори и по-широките следи сега автомобилът заема по-внушителна позиция на пътя и се превръща в убиец на завои. Спирачните апарати са на Brembo – отпред дисковете са 355-милиметрови, докато отзад остават 310 милиметра от GTI. Серийните 18-цолови джанти са заменени от H&R с 20-цолови Forgeline GT1, които са обути отпред с Michelin Sport Cup с размер 245/35 ZR20 и 265/35 ZR20 отзад.

От H&R залагат на GSR-заден спойлер, както и крайни ауспухови тръби с керамично покритие. Двете декоративни ивици по автомобила привличат вниманието.

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин