Повече мощност за RS Q8

0302
2020

Тунинг специалистите от Abt са се заели с новото Audi RS Q8 и са осигурили на SUV-Coupé-то по-голяма мощност. Информацията за ъпгрейда плюс смъкването на каросерията!

Abt Sportsline са дали на новото Audi RS Q8 допълнителна порция мощност! Малко след пазарния старт на и без друго доста потентния колос от Инголщадт специалистите на тема тунинг от Алгой вече показват първите си проекти по модела.

По-голяма мощност за битурбо V8-агрегата

Серийно 4-литровият 8-цилиндров мотор на Audi разполага с 600 к.с. и 800 Нм максимален въртящ момент. Ако все пак тази мощност не ви се струва достатъчна, то можете да откриете подходящия пакет при Abt. Баварската тунинг-фирма е увеличила мощността на SUV-Coupé-то  с своето устройство за управление „Abt Engine Contol“ – сега моделът разполага със 700 к.с., а максималният въртящ момент на Audi е с 80 Нм допълнително (880 Нм). Ако притежавате RS Q8 с въздушно окачване, можете да поръчате и смъкване на каросерията на SUV-а.

100 к.с. повече за 22 000 лв.

Освен броят на конските сили, впечатляваща е и цената на ъпдейта:  Abt искат 22 500 лв. за техниката плюс монтажа. Ако пък желаете да приближите своето Audi до асфалта, трябва да приготвите още 6 500 лв. за Abt Level Control. Освен това тунинг-специалистите са подготвили и подходящи джанти за модела, които завършват по перфектен начин тунинга.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин