Повече динамика за Disco Sport


4
мар.
2017

Удобни размери, седем места и превъзходна пригодност за придвижване извън пътя – Land Rover Discovery Sport е далеч по-многообразен от повечето SUV-ове. За да се представя отлично извън нормалните пътища британците са го оборудвали със солидна доза клиренс. За специалистите на тема окачване от H&R обаче този просвет наистина е прекалено голям. Но разбира се нещата мога да бъдат подобрени.

H&R решава „проблема” с комплект спортни пружини. Те смъкват Disco Sport с 40 милиметра, а от H&R все пак обещават, че това няма да се отрази на офроуд способностите на модела. Благдарение на тунинга се постига значително намаляване на страничното накланяне на каросерията, както и подобряване на поведението на автомобила в завои.

Освен това от H&R предлагат за Land Rover Discovery Sport и увеличения на следата „Trak+“, които раздалечават колела с от 40 до 60 милиметра на ос.

Още по темата

Card image cap
Brabus напомпва Smart fortwo Cabrio

15
юли
2016

Дълго време Brabus Smart fortwo беше тромавият брат-хулгиан. С новия модел това се променя, но някои недостатъци си остават.

Card image cap
Новият Sprinter с елементи на CLS (ВИДЕО)

30
ян.
2018

Mercedes преработва Sprinter и му дава по-добра свързаност, включваща система Keyless-Go и функция за отключване чрез смартфона

Card image cap
Тунинг пакет за M2

27
юни
2016

Специалистите от H&R модифицират „двойката“ на баварската компания

Card image cap

В последния брой:

Архив >