Повече динамика за Disco Sport


4
мар.
2017

Удобни размери, седем места и превъзходна пригодност за придвижване извън пътя – Land Rover Discovery Sport е далеч по-многообразен от повечето SUV-ове. За да се представя отлично извън нормалните пътища британците са го оборудвали със солидна доза клиренс. За специалистите на тема окачване от H&R обаче този просвет наистина е прекалено голям. Но разбира се нещата мога да бъдат подобрени.

H&R решава „проблема” с комплект спортни пружини. Те смъкват Disco Sport с 40 милиметра, а от H&R все пак обещават, че това няма да се отрази на офроуд способностите на модела. Благдарение на тунинга се постига значително намаляване на страничното накланяне на каросерията, както и подобряване на поведението на автомобила в завои.

Освен това от H&R предлагат за Land Rover Discovery Sport и увеличения на следата „Trak+“, които раздалечават колела с от 40 до 60 милиметра на ос.

Още по темата

Card image cap
Минисериалът „Харли и братята Дейвидсън“ тръгна по екраните след вълнуваща премиера

15
сеп.
2016

Историята на легендарната мотоциклетна марка Harley Davidson e възпроизведена майсторски в новия минисериал „Харли и братята Дейвидсън“ на Discovery Channel

Card image cap
От днес в Осло спират дизелите

17
ян.
2017

Мярката ще бъде в сила до четвъртък

Card image cap

В последния брой:

Архив >