Пикапът на Fiat става луксозен


21
сеп.
2018

На изложението за товарни автомобили във Франкфурт Fiat Professional представя атрактивен тунинг на пикапа Fullback Cross. Модифицираната версия е дело на тунинг студиото Garage Italia Customs. Към базирания на Mitsubishi L200 „товарач” ще бъде добавена доза лукс. Засега автомобилът е означен като прототип, но е много възможно италианците да пуснат лимитирана версия на модела, ако отзвукът от публиката бъде добър. Отвън пикапът е получил боя в два цвята – към основния, зелен металик, е добавен бронзов (за покрива и колнките под него, както и за огледалата). Дръжките на вратите са хромирани, а върху 17-цоловите алуминиеви джанти са обути гуми за офроуд.

Ако ви харесва резултатът, който от Garage Italia са постигнали при екстериора, вероятно ще бъдете още по-впечатлени от интериорните промени. Кокпитът е решен в кафява кожа (Elmo Vintage), с която „камионът” изглежда доста по-класен. Кожените седалки са с мека текстилна тапицерия в центъра, а в кафява кожа са облечени също таблото и част от вратите.

В пресинформацията не се казва абсолютно нищо за силов тунинг – т.е. по всяка вероятност 2,4-литровият 4-цилиндров дизел със 180 к.с. и 430 Нм не е претърпял промени. Трансмисията е 5-степенен автоматик. И Fiat, и Mitsubishi се гордеят с 4х4-системата с понижаващи предавки и торсен диференциал, който може да блокиран и да предава мощността в съотношение 50:50 между предна и задна ос.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин