„Петрол“ и Кирил Николов – Disl продължават партньорството си

2404
2018

„Вдъхновени от Кирил Николов – Disl, ние от Петрол надградихме съвместното си партньорството. Изключителните постижения на Кирил и отличните отзиви на клиентите от иновативния ни продукт DIESEL GREEN FORCE, поставиха основите на следващ етап от сътрудничеството ни.“

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО. ВДЪХНОВЕНИЕ. ВЪЗМОЖНО.“ е мотото, което предстои да бележи настоящата състезателна година на най-изявения български ориентировач и планински бегач Кирил Николов – Disl. Мото, с което генералният спонсор Петрол АД откри своеобразна пресконференция с участието на медии и партньори.

В България пред бегача предстоят първото издание на надпреварата Red Bull Moreni Challenge, която се организира по негова идея на 9-и юни и третото поредно издание на планинското състезание Пирин Ултра, което ще се проведе от 4-и до 7-и октомври, и което тази година за първи път ще бъде част от Migu Run Skyrunner® World Series – Световната купа по скайрънинг.

Състезателят ще участва активно в календара на SKYRUNNING шампионата през 2018 година, където по традиция бележи достойни резултати.

Още едно предизвикателство очаква Дизела през октомври. Кирил Николов ще премине по планинския маршрут Е4, по време на което в плановете на бегача е включено и заснемането на филм. Международният маршрут Е4 е с дължина 260 км и преминава през 5 планини – Витоша, Верила, Рила, Пирин и Славянка.

Едно от най-интересните събития, които предстоят за Дизела в следващите месеци е участие в Golden Trail Series. Бегачът е бил специално поканен за участие в сериите и по време на пресконференцията заяви, че за него е изключителна чест да бъде сред най-добрите в света.

Golden Trail Series е поредица от петте най-динамични състезания по планинско бягане, завършващи с гранд финал. За допускане до финала един бегач трябва да влезе в топ 10 на най-добре представилите се от сериите (при мъжете и жените съответно) по точки. Точките се събират като се вземат предвид трите най-добри представяния на всеки бегач от петте състезания. Финалът се предвижда за 20-и октомври 2018, по време на състезанието The Otter в Южна Африка.

Кирил Николов-Disl в качеството си на лице на горивния продукт DIESEL GREEN FORCE и с подкрепата на генералния спонсор Петрол АД, планират да привлекат сериозни последователи чрез инициативи и мероприятия, свързани с устойчиво развитие и здравословен начин на живот.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин