Паника със Солберг (ВИДЕО)

В ролята на пенсионер със забавени реакции зад волана световният рали шампион Петер Солберг подлудява нищо неподозиращ механик на Mercedes. Вижте клипа с шоуто!


26
ян.
2016

В сервиза на Mercedes получават обаждане. От другата страна на линията е възрастен господин, който моли да изпратят механик. Естествено, монтьорът веднага се притичва на помощ. Бедният служител обаче изобщо не подозира, че дегизиран като 82-годишен старец зад волана на Mercedes AMG C-клас Т-модел до пътя чака пилотът от WRC Петер Солберг.

Норвежкият рали пилот Петер Солберг (41) е 3-кратен шампион на планетата.

Норвежкият рали пилот Петер Солберг (41) е 3-кратен шампион на планетата.

Странен шум отзад? Ауспухът!

Театърът е толкова добър, че техникът се качва в колата и дори сваля обувките си по желание на дядото. „Старият мъж“ сваля внимателно колата от бордюра. Автомобилните експерти обаче не могат да установят никакъв странен шум – според тях се чувал единствено ауспухът, смята един от механиците. Ясно е, че „кончетата“ под капака не са тихи. Механикът се дразни не само защото не открива абсолютно нищо странно в акустично отношение, но и защото никой не би се радвал да бъде возен в толкова мощен автомобил от „старец, който от доста време не е карал“. Да, преживяването на паркинга с танцуваща задница при тези условия леко ще изнерви хората на дясната седалка. Убедете се сами от видеоклипа!

Още по темата

Card image cap
„Междузвездни войни“ с автомобили (ВИДЕО)

15
дек.
2015

Изглежда и сред рекламните специалисти в автомобилния бранш има почитатели на „Междузвездни войни“. С премиерата на седмата част от култовата поредица някои от тях представиха забавни рекламни кампании

Card image cap
Системата Multibeam на Mercedes

19
мар.
2016

... или как да се разминаваш "на дълги" без притеснения от заслепяване ...

Card image cap
Технологията DriveGuard на Bridgestone

12
апр.
2016

Новата технология на Bridgestone позволява да карате цели 80 километра без практически никакво налягане в гумата ...

Card image cap

В последния брой:

Архив >