Паника със Солберг (ВИДЕО)

В ролята на пенсионер със забавени реакции зад волана световният рали шампион Петер Солберг подлудява нищо неподозиращ механик на Mercedes. Вижте клипа с шоуто!

2601
2016

В сервиза на Mercedes получават обаждане. От другата страна на линията е възрастен господин, който моли да изпратят механик. Естествено, монтьорът веднага се притичва на помощ. Бедният служител обаче изобщо не подозира, че дегизиран като 82-годишен старец зад волана на Mercedes AMG C-клас Т-модел до пътя чака пилотът от WRC Петер Солберг.

Норвежкият рали пилот Петер Солберг (41) е 3-кратен шампион на планетата.

Норвежкият рали пилот Петер Солберг (41) е 3-кратен шампион на планетата.

Странен шум отзад? Ауспухът!

Театърът е толкова добър, че техникът се качва в колата и дори сваля обувките си по желание на дядото. „Старият мъж“ сваля внимателно колата от бордюра. Автомобилните експерти обаче не могат да установят никакъв странен шум – според тях се чувал единствено ауспухът, смята един от механиците. Ясно е, че „кончетата“ под капака не са тихи. Механикът се дразни не само защото не открива абсолютно нищо странно в акустично отношение, но и защото никой не би се радвал да бъде возен в толкова мощен автомобил от „старец, който от доста време не е карал“. Да, преживяването на паркинга с танцуваща задница при тези условия леко ще изнерви хората на дясната седалка. Убедете се сами от видеоклипа!

https://youtu.be/EkbBu2wUp9w

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин