Пакетът N Performance прави Hyundai Santa Fe значително по-спортен

2807
2020

С N Performance пакет Hyundai Santa Fe изглежда значително по-агресивен – за съжаление засега той ще се предлага само в Южна Корея

Hyundai прави заводски тунинг на SUV-а Santa Fe – за жалост само за Южна Корея. Там от края на 2020 г. ще се предлага пакет N Performance за модела.

Предницата изглежда значително по-агресивна

Предницата ще получи нова радиаторна решетка. Елементите ѝ са хоризонтални, черни и блестящи. Самата решетка е черна и значително по-фина от тази на серийната версия. Елементът, който ограничава решетката в посока надолу също е с бежов цвят.

Разбира се и предната броня е малко по-различна от тази на обикновената версия – вентилационният отвор е изтеглен още настрани и за разлика от нормалния Santa Fe е затворен от решетка. Така се получава една значително по-агресивна и спортна муцуна. Отстрани впечатление правят най-вече по-широките калници, променените прагове и 21-цоловите джанти с червени спирачни апарати N Performance,

В задницата спортната визия е подчертана от състоящ се от две части карбонов спойлер и преработената броня с внушителен дифузьор. Задната част на Santa Fe е изцяло издържана в черен цвят. Така двете двойни ауспухови тръби изпъкват на черния фон. Във вътрешното пространство има спортни седалки – както на първия, така и на втория ред, както и много карбон и алкантара. Така задната част на предните седалки е от карбон, като освен това този материал може да се види по волана, централната конзола и тапицериите на вратите.  Интериорът изглежда доста благороден с тапицираното с алкантара арматурно табло.

Първоначално ще се предлага само в Южна Корея

За съжаление пакетът N Performance за Hyundai Santa Fe първоначално ще се предлага само в Южна Корея. Не е ясно, дали ще се предлагат в Европа.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин