Още по-спортна визия за Audi A4, A5, S4 и S5 с нови пакети competition edition

3110
2022

Audi разширява програмата за индивидуално оборудване при моделите A4, A5, S4 и S5 с пускането на новите пакети competition edition и competition edition plus.

За да представи в най-добра светлина и двата пакета, базирани на линията на оборудване S line или S-моделите, Audi решава в черен гланц радиаторната решетка, защитната лайстна срещу удари от камъчета (само при A4), въздухозаборниците и дифузьора. Singleframe радиаторната решетка, емблемите с четирите пръстена отпред и отзад, страничните огледала (само в пакета plus), дизайнерският елемент под А-колоната и задният спойлер също са боядисани в черен гланц (с изключение на A5 Cabriolet и A4 Avant с RS спойлер на покрива). При най-спортните модели S-обозначението върху предната решетката е изпълнено в черно и червено. При Audi A5 Cabriolet рамката на предното стъкло, лайстните на прозорците, декоративните лайстни на страничните стъкла и декорацията върху капака на гюрука остават хромирани. В тъмен хром са и ауспуховите накрайници A4 и A5 S line.

В комбинация с пакета competition edition plus, клиентите получават на по-ниска цена и следните екстри: странични огледала в черно, LED-проекция на логото S, амбиентно осветление, боядисани в червено спирачни апарати (само за модели с мощност над 150 kW) и декоративното фолио Audi Ringe за задните врати или страничните панели при A5 Coupé и Cabriolet. Стандартно налични само при RS моделите, за първи път затъмнени бленди на Matrix LED фаровете се предлагат в моделите A4 и S4, както и Matrix LED фарове с Audi лазерни светлини за дългите при моделите A5 и S5. За Германия цените на пакетите, които ще бъдат пуснати през януари 2023 г., стартират от 1900 лева.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин