Още по-благородно с електрическото Bentley

Електрическата студия на Bentley EXP 12 Speed 6e показва, как би могло да изглежда електрическото Bentley. Освен това автомобилът ни демонстрира насоката на дизайна на марката

0803
2017

Луксозният електромобил се разпознава по медните елементи и светещият в бяло елемент 6e в решетката на радиатора. Езикът на формите на студията с предния надвес на каросерията, издълженият преден капак, ниско разположената решетка на радиатора и широката задница дава представа за бъдещия дизайн на Bentley. Освен това от Bentley обявиха, че ще оборудват цялата си гама от модели с Plug-in-хибридна техника. Началото през 2018 г. ще постави SUV-ът Bentayga.

Представената студия ще може да се движи изцяло електрически, както и да се зарежда индуктивно. Електрическите модели на Bentley ще се отличават с експлозивен старт и голям пробег.

Вместо странични огледала има камери, а интериорът на студията е смесица между модерно и ретро. Освен червената кожа има много стъклени елементи. На централната конзола откриваме дисплей с OLED техника, чрез който се управлява навигационната система. По волана също има стъклени елементи, чрез които водачът може да управлява инфотейнмънт системата и да променя настройките на автомобила.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин