Още по-благородно с електрическото Bentley

Електрическата студия на Bentley EXP 12 Speed 6e показва, как би могло да изглежда електрическото Bentley. Освен това автомобилът ни демонстрира насоката на дизайна на марката


8
мар.
2017

Луксозният електромобил се разпознава по медните елементи и светещият в бяло елемент 6e в решетката на радиатора. Езикът на формите на студията с предния надвес на каросерията, издълженият преден капак, ниско разположената решетка на радиатора и широката задница дава представа за бъдещия дизайн на Bentley. Освен това от Bentley обявиха, че ще оборудват цялата си гама от модели с Plug-in-хибридна техника. Началото през 2018 г. ще постави SUV-ът Bentayga.

Представената студия ще може да се движи изцяло електрически, както и да се зарежда индуктивно. Електрическите модели на Bentley ще се отличават с експлозивен старт и голям пробег.

Вместо странични огледала има камери, а интериорът на студията е смесица между модерно и ретро. Освен червената кожа има много стъклени елементи. На централната конзола откриваме дисплей с OLED техника, чрез който се управлява навигационната система. По волана също има стъклени елементи, чрез които водачът може да управлява инфотейнмънт системата и да променя настройките на автомобила.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин