Очилата срещу морска болест Seetroën продадени над 15 000 пъти


7
февр.
2019

С широката употреба на смартфони и таблети, все повече деца и възрастни прекарват времето, в което пътуват, в четене. Много хора обаче страдат от морска болест. През юли 2018 Citroën лансира Seetroën, първите очила, които противодействат на това състояние.

Успехът на иновативния продукт е неоспорим: над 20 милиона гледания в социалните мрежи, 15 000 продажби и 3 европейски награди, които отличават автомобилния бранд, търсещ решение на един често срещан проблем.

 Citroën, марката за която комфортът е лайтмотив, носи в своето ДНК опит и множество решения в подобряването на цялостния комфорт за хората. Възможностите за четене по време на път стават все по-достъпни, а морската болест засяга както деца, така и възрастни. Именно заради това през юли миналата година „шевроните“ представиха SEETROËN, първите очила, които се справят с това състояние.

Продуктът е плод на работа на стартъп-а Boarding Ring и дизайнерското студио 5.5. Резултатът е свеж на вид и лесен за използване инструмент, който беше посрещнат от клиентите с огромен ентусиазъм: първите количества на склад бяха разпродадени само за 3 дни, а към днешна дата SEETROËN притежават над 15 000 семейства в света. В момента очилата SEETROËN се предлагат и в търговската мрежа на Автомотор Корпорация на цена около 200 лева.

SEETROËN могат да се носят от възрастни и деца над 10 години (възраст след която вътрешното ухо е напълно развито). Очилата нямат стъкла, което позволява да се използват от повече от един човек. Те се слагат за 10-12 минути след появата на първите симптоми.

Още по темата

Card image cap
Пет звезди по безопасност от Euro NCAP за новия Renault KOLEOS

26
сеп.
2017

Новият Renault KOLEOS получи оценка от пет звезди след тестовете по безопасност, провеждани от независимата организация Euro NCAP

Card image cap
Dunlop с нова гама тежкотоварни гуми

30
май
2016

Дълъг пробег и горивна ефективност, за регионални и международни превози, за лято и зима; представяне на всички видове настилки е ключовата съставка

Card image cap
Audi quattro #SuperQ: новата спортна дисциплина

22
ян.
2016

Дуел върху лед и сняг с 580 к.с. и „наточеното” Audi S1 се проведе в Кицбюел

Card image cap

В последния брой:

Архив >