Официално: BMW Серия 8 се завръща!


11
май
2017

Днес BMW обяви една сензационна новина: Coupe-то на Серия 8 ще се завърне!

Между 1989 и 1999 г. имаше Серия 8 под формата на голямо Coupé с 12- и 8-цилиндрови агрегати. От 2018 г. Серия 8 се завръща на пазара, по-точно като Серия 8 Coupé. Показан бе и първият тийзър на модела. В рамките на Concorso d`Eleganza Villa d`Este (фестивал за луксозни олдтаймери край езерото Комо) в края на май тази година ще бъде показана студията на модела.

Шефът на Управителния съвет на BMW Харалд Крюгер издаде малко относно посоката на модела: „BMW Серия 8 Coupé ще запази традицията на луксозните ни спортни Сoupé-та и ще разшири актуалната ни гама модели с автомобил-мечта.  Моделът ще бъде истинско спортно Сoupé от луксозния клас“.

Още по темата

Card image cap
Неуспешен тест за Mustang със сирени

30
мар.
2016

Ford Mustang като полицейски автомобил? Звучи апетитно – само дето при Performance-теста на австралийските ченгета се дъни само след три минути!

Card image cap
CLIO R.S.16: Нов концептуален автомобил, който ще демонстрира опита на Renault Sport

30
май
2016

Концептуалният автомобил отбелязва 40-та годишнина на Renault Sport и завръщането във Формула 1. Моделът използва най-мощния двигател от гамата на Renault,и се откроява сцветовете на болида R.S. 16F1. Clio R.S. 16 ще бъде представен по време на бляскавата надпревара Grand Prix в Монако този уикенд.

Card image cap

В последния брой:

Архив >