Официално завръщане на Ford Bronco в Мичиган

Лидер на профсъюза UAW (United Automobile Workers) отвръща на удара на Тръмп

0410
2016

Ако подкрепяте или мразите Доналд Тръмп: тази новина единствено ще усили настроенията ви към него! Кандидатът за президент продължава безмилостно да атакува Ford заради растящото откриване на работни места в Мексико. По време на предизборната му кампания в Twitter се появиха постове в отговор на нападките, отправени от републиканеца. В ефира на CNN изпълнителният директор на компанията Марки Фийлдс изтъкна допълнителни доводи в подкрепа на работодателя си като огромните инвестиции и ръст на заетостта. Всъщност тази вражда потвърждава, че Bronco се завръща. Дали това ще е същинският развой на събитията, тепърва предстои да разберем.

По-рано тази година от Ford обявиха, че ще допълнят гамата си от SUV-ове с още четири модела, като предположенията сочеха към Bronco като най-вероятното попълнение. Тази версия произтича от последния договор между UAW и Ford, както и от случилото се със завода в Мичиган, когато производството на моделите Focus и C-Max беше изнесено на юг от границата на САЩ.

Миналата седмица Бил Джонсън, председател на UAW, потвърди пред Detroit Free Press, че „не е приятно да наблюдаваме как продукцията ни отива към Мексико, но със завръщането на Ranger и Bronco в Мичиган, сме убедени, че именно това, а не производството на Focus е по-добрият вариант за бъдещето на нашите хора.” Правилно разбрахте, Bronco се завръща. А по тази тема не е нужен политически консенсус.

 

 

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин