От SEMA си избрахме това: Ford F-350 Sintor


1
ное.
2018

На изложението SEMA 2018 има гигантски пикапи, драгстери с разрешение за движение по нормални пътища и много други екзотични модели. Кои от тях бихме взели с нас?

На SEMA изложените пикапи просто преливат. Има, малки, големи и огромни. Пикапи с две или с три оси, с две,четири или с шест врати. Пикапи, които са със смъкната до асфалта каросерия, както и такива, които са адски високи, и ви е необходима стълба, за да се качите на тях.

Моят фаворит е този Ford F-350 Sintor, тунингован отлично от Sinister Diesel. Калниците, товарната повърхност и други части на каросерията са направени от алуминий. Окачването и осите са от по-големия брат на модела Ford F-450. И естествено 6,7-литровият Powerstroke-V8 агрегат е сериозно преработен. Освен това червеният пикап е обут с 20-цолови джанти с гуми с размер 40-цола.

Макар, че огромните пикапи сами по себе си са доста впечатляващи, върху ремаркето на нашия фаворит е качен автомобил Lamborghini Huracán в подходящ цвят. Мисля, че цялата конструкция идеално ще се побере в гаража ми! Жалко само, че пикапът струва 400 000 лв. А и за Huracán ще трябва да приготвя поне още толкова.

Още по темата

Card image cap
SpaceТourer Hyphen Concept: ванът на удоволствието

4
февр.
2016

Успоредно с премиерата на SpaceTourer французите представят шантав прототип на просторен автомобил с 4х4-задвижване

Card image cap
Trezor: автономният електрически GT на Renault

29
сеп.
2016

Купето с дължина близо 5 метра може да се движи без шофьор

Card image cap
Audi SQ7 TDI: oфанзива на иновациите

4
мар.
2016

С мощност 435 к.с. и 900 Нм въртящ момент новият SQ7 TDI е най-мощният дизелов SUV модел на пазара. Неговият модифициран 4.0 TDI двигател разполага с първия в света електрически задвижван компресор, осигуряващ на SQ7 TDI невероятна динамика и разход 7,4 л на 100 км

Card image cap
Opel поставя комбито на диета

27
ное.
2015

До 200 килограма по-малко! При новия компактен модел Opel залага на олекотената конструкция – и отново е на нивото на конкуренцията. Astra не е станала по-дълга, но въпреки това предлага повече място в багажника и интериора. Да не пропускаме и турбобензиновия мотор с 200 к.с.!

Card image cap

В последния брой:

Архив >