От Amarok до луксозен кемпер


18
май
2018

Gehocab Kora е базиран на VW Amarok и превръща пикапа в луксозен кемпер с офроуд-качества

Gehocab е добавил помещение за живеене към VW Amarok  и го е превърнал в луксозен кемпер с името Kora. Gehocab Kora е с дължина под шест метра (597 cм) и предлага много добър на своите пасажери. Особеното: дължината на помещението за живеене е 2,50 метра и вътре се побира голяма легло с размери 200 x 196 см. Освен това пейката в задната част може да се трансформира в допълнително легло с размери 135 x 200 см. Kora е наслада за всички любители на кемперите: вътре има баня, мивка, която е отделена с плъзгащи се врати. Тоалетната е с вместимост от 100 литра и се изпразва електрически с натискане на бутон. Освен това има 45-литров резервоар за вода, както 130 литра прясна вода.

В Gehocab Kora ще готвите в модерна кухня: на малък индуктивен котлон. Разполагате също така с много поставки и 85-литров хладилник. Има и малка фурна. Отоплението работи с дизел. Общо има 13 прозореца и два люка на покрива. Когато се стъмни, можете да включите осветление в различни цветове. В пода на кабината има и отделение за съхранение на вино.

Gehocab е оборудвал модела с OME-окачване. Освен това Amarok-ът е с 50 милиметра по-голям клиренс и по-широка с 90 мм следа. Кабината е с доста карбонови елементи и тежи 210 кг по-малко. цената на модерния кемпер заедно с пикапа е 400 000 лв. – доста солена. Ако пък имате вече Amarok, то можете да си купите само задната част за 320 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >