От Abt вече са готови с тунинг за Golf VIII

2703
2020

С Golf VIII Volkswagen обещава изцяло ново дигитално изживяване на клиентите си – но новият модел запазва и класическите добродетели на модела. Усещането при шофиране е първокласно, а директното кормилно управление придава спортно усещане. А сега ABT Sportsline представя първите тунинг компоненти за новия компактен модел. Още от първото поколение Golf през 70-те години баварската компания подготвя програма с тунинг части за всяко поколение на хитовия Volkswagen. И тогава, и сега по-ниското окачване е от съществено значение за създаването на спортен външен вид. Новите пружини ABT намаляват просвета с между 25 и 30 мм в зависимост от конкретната версия на автомобила. По този начин не само се подобрява управляемостта, но и Golf-ът придобива значително по-спортен вид. Комплектът е подходящ и за автомобили с адаптивно окачване (DDC).

Свалянето на каросерията по-близо до пътя създава и перфектната възможност за демонстрация на гамата от джанти от най-големия тунер за VW и Audi в света. По този начин първите три модела се вписват идеално в калниците. В зависимост от избрания тип джанти, клиентите могат да поръчват колела в размер от 18 до 20 цола.

Като цяло изброените компоненти са по-скоро „тийзър“ за цялостната тунинг програма, която ABT Sportsline трябва да представи до лятото.

Още по темата