От Франкфурт: Bentley Continental GT


12
сеп.
2017

Третото поколение на Bentley Continental GT ще има претенциите от 2018 г. да е най-доброто Gran Turismo на света. За целта е обновена не само поостарялата платформа на VW Phaeton, но и дизайнът е обстойно променен. В сравнение с предшественика предната ос е изместена с 13,5 сантиметра напред, което дава възможност за по-дълъг преден капак и по-ниска предница.

Въпреки удълженото междуосие и по-голямата с пет сантиметра широчина GT категорично може веднага да бъде разпознат като модел на Bentley. От Bentley са запълнили спечеленото място при широчината с елегантно лого W12 – всеки трябва да знае, че тук става дума за разполагащия с 635 к.с. топмодел. Задницата също е с обновен дизайн.

Още по темата

Card image cap
Всичко най-важно за новото Mini Countryman

26
окт.
2016

Последното поколение на Countryman пораства във всички посоки. Клиентите ще могат да го поръчат с познатите 3- и 4-цилиндрови задвижващи агрегати, както и като Plug-in хибрид. AUTO BILD се докосна до новия модел!

Card image cap
Audi e-tron Sportback: екоспортист с техника от Porsche

13
апр.
2017

Редом с TT и R8 в бъдеще Audi иска да влезе в сегмента на спортните автомобили и с електромобил - е-tron Sportback. От Инголщат разпространиха първия му тийзър

Card image cap
От Женева: Ford Fiesta ST

7
мар.
2017

Спортната малка кола Fiesta ST с 200 к.с. е доказателство за смелостта на Ford: 200 к.с. от 3 цилиндъра, седалки Recaro и скосен волан

Card image cap

В последния брой:

Архив >