От Лос Анджелис: Lexus RX L


5
дек.
2017

Искате три реда седалки? Допреди неотдавна за целта трябваше да си купите ван. Сега обаче тази услуга се предлага и във все повече SUV-ове. Най-новият пример: RX-моделите на Lexus, показани на автомобилното изложение в Лос Анджелис 2017. Въпреки, че предлагат място за до седем души, промяната в линиите им е почти незначителна.

От Lexus са удължили размерите на автомобила с 11 см до дължина от 5,00 метра. Задният капак е по-вертикален и не изглежда като такъв на Сoupé. По този начин пространството за главите и коленете на пасажерите на третия ред седалки ще бъде почти толкова комфортен колкото на тези на втората редица. Апропо втората редица: тя е леко повдигната и може да се сгъва в съотношение 60:40. Опционално за задната редица се предлага и две отделни седалки. По този начин ще достигате по-лесно до най-задната седалка, но пък ще разполагате със само 6 седалки.

В Европа RX се предлага като 200t с 2-литров 4-цилиндров турбобензинов мотор с 238 к.с., както и като 450h. В 450h работи 3,5-литров V6-бензинов агрегат с два електромотора. Системната му мощност е 313 к.с., а трансмисията – безстепенна CVT.

Още по темата

Card image cap
Opel лансира два нови пътнически варианта на Vivaro

17
авг.
2017

Vivaro Tourer дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт като бизнес шатъл

Card image cap
Звездите от Женева: Jaguar i-Pace

2
мар.
2018

AUTO BILD ще ви покаже звездите от автомобилния салон в Женева (8-ми до 18-ти март 2018 г.)

Card image cap

В последния брой:

Архив >