Отново изложение за тежкотоварни автомобили на писта Лесново

2803
2017

За поредна година ще се проведе международното изложение за тежкотоварни автомобили Truck Expo 2017. На събитието ще бъдат представени последните новости от света на комерсиалните превозни средства. Традиционно проявата ще се състои в първите дни на юни – от 1 до 3, на откритите площи и пистата на летище Лесново. Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Целта на изложението е да отговори на актуалните интереси и изисквания на специализираната аудитория потребители на леко- и тежкотоварни автомобили. В рамките наTruck Expo 2017 ще бъде осигурена възможност за тест драйв на максимално широк кръг от професионалисти. Посетителите на Truck Expo 2017 ще имат възможността да се запознаят с множество новости, свързани с автомобилите, услугите и следпродажбеното обслужване, представени по-възможно най-атрактивния и информативен начин.

Марките, които към момента са потвърдили участие и ще представят своята пълна палитра от автомобили за индустрията, транспорта и дистрибуцията, както и най-новите модели автобуси и специализирани превоз­­ни средства са: DAF, FORD, ISUZU, IVECO, KARSAN, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT, SCANIA, SETRA, VOLVO.

Специално място на изложението ще бъде отредено на превозните средства от категория N1, предназначени за транспортиране на товари с максимално допустимо тегло до 3,5 тона. Интересът е голям, а участие са потвърдили: CITROEN, FORD, GREAT WALL, PEUGEOT, SSANG YONG, VOLKSWAGEN.

Освен автомобилите посетителите на TRUCK EXPO 2017 ще могат да се запознаят и с различни транспортни решения и услуги. На събитието ще присъстват и производители на ремаркета и полуремаркета, оборудване и екипировка, сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи. Сред участниците ще видим фирми, предлагащи хидравлични системи за товарни автомобили; финансовите улеснения и услуги; вериги бензиностанции; застрахователни компании и т.н.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин