Осми национален събор на Opel

2906
2016

София/писта Дракон.  Тази година се провежда осмият Национален събор на почитателите на Opel, организиран от Opel Клуб България със съдействието на Opel България. Събитието ще се състои на писта Дракон. Организаторите ще предложат най-доброто за състезателите и публиката. Ще бъдат проведени състезания Опел Спийд Атак в три класа, Стрийт, Спорт и Супер Спорт, като правилата на състезанията гарантират страхотно каране за всички участници, а в клас „Супер Спорт“ правилникът е взаимстван от WTCC сериите, което гарантира интрига във всяка обиколка. Няма да останат разочаровани и любителите на драга на 402 м, за тях са предвидени общо 10 класа.

Тази година за водещ на събора е привлечен един от любимите на мнозинството българи глас от радио ефира Симеон Колев. Като дългогодишен почитател на марката, Симо от БГ Радио ще радва почитателите на Opel с остроумните си коментари и ще въдворява ред в организацията на състезанията.

Забавления и игри са предвидени и за публиката, а две деца ще си тръгнат с таблети и ще могат да се повозят на нов модел Opel или на състезателен от същата марка, ако се осмелят да го направят. Съборът ще се проведе на 2-ри юли, 2016 г., събота. Съборът на Опел Клуб България (ОКБ) се провежда за осми пореден път и събира почитатели на марката Opel от цяла България. Всеки от предишните пет събора на ОКБ е бил посетен от стотици почитатели на марката, а състезателните автомобили са били над 40. Тази година се очакват над 1000 участници и посетители на събора. Повече информация за правилата за участие, както и за организацията на придвижване по градове можете да намерите на сайта на форума www.opelclub.bg

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин