Освежаване за Logan и Sandero

Клаксонът вече ще се активира от центъра на волана, ще има нов базов бензинов агрегат с обем 1 л

2909
2016

Dacia обнови дизайна на своите четири основни модела: Logan, Logan MCV, Sandero и Sandero Stepway. Изгодните модели вече разполага с нов светлинен подпис отпред и отзад, който им придава по-модерен облик. Обновените версии споделят предна броня с по-модерен дизайн и хромирани детайли за радиаторната решетка. Визуалните подобрения се демонстрират с особено силен ефект при новото Sandero Stepway, който е започнал да прилича сериозно на Duster. Радиаторната решетка елегантно комбинира черните тонове на бронята с хромирани елементи.

Интериорът при румънските бестселъри също е „пипнат“ – тук откриваме по-модерни хромирани пръстени със сатенен ефект на вентилационните отвори, нов 4-лъчев волан с клаксон с активация на клаксона (а не както досега – посредством копче на лостчето отстрани).

Клиентите ще могат да поръчат камера за движение на заден ход и асистент за потегляне по наклон, а бутоните за предните и задните електрически стъкла са изместени върху панелите на вратите. От лансирането на моделите се предлагат седем различни възможности за задвижване, включително новия, отговарящ на стандарта Евро 6 двигател SCe 75. Този агрегат със 75 к.с., 3 цилиндъра и 1,0 литър работен обем е почерпил от опита на Renault. Резултатът се изразява в икономия на емисии CO2 и разход на гориво от почти 10%.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин