Оптималният пакет за състезателни игри

Какво му трябва на човек, за да се почувства като истински състезател в неговия собствен хол?


1
сеп.
2016

Искате да бъдете истински състезател във хола или на бюрото ви? Представяме ви оптималния пакет за състезателни игри. Повечето състезателни симулатори като iRacing, rFactor и RaceRoom-Experience са само за компютър, затова смятаме, че PC е по-добър избор от PS4 и Xbox One.

Компютър: ASUS ROG-G20CB

Състезателни игри като  F1 2016, Project Cars, RaceRoom-Experience und Assetto Corsa изискват доста мощен компютър. Те предлагат фантастични и детайлни графики и пресъсзадават много добре физиката при шофиране. Заради многото коли в едно състезание са нужни мощен процесор и графична карта.

ASUS ROG-G20CB предлага и двете. С видео картата Nvidia GTX 980 можете да играете всички игри на най-високите графични настройки. Процесорът Intel Core I7 6700 обработва данните от многото коли по пистата с лекота. 256 GB SSD диск се грижи компютърът да работи бързо.

Цена: около 3600 лв

Волан: Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition

За PC – играчите препоръчваме Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition. Шофирането е по-реалистично с него. С лекота може да се конфигурира колко интензивно да бъде усещането. Педалите, направени от метал, увеличават състезателното чувство и могат да бъдат конфигурирани. Сервото на волана позволяваа много по-лесно управление, за разлика от други модели.

Другo предимство: Воланът може да бъде отделен от основата и на негово място да се сложи друг волан от Thurstmaster.

Цена: около 900 лв

Седалка: Playseat® Alcantara

Ако искате да се почувствате като в истински състезателен автомобил, ви препоръчваме Playseat® Alcantara. Седалката може да се регулира с плъзгане напред и назад по релса, стабилна е и има висококачествен оптически завършек с изкусвената кожа и стоманата. На плочите могат да се закрепят всякакви волани с винтове.

Цена: 580 лв

Монитор: ASUS ROG PG27AQ

Който иска да изживее игрите в 4K – резолюция, ще бъде добре оборудван с този монитор. Към това мониторът предлага и Full HD резолюция (1920×1080). Интегрирани са и говорители. Мониторът може да се регулира нагоре и надолу, наляво и надясно, както  може и да променяте ъгъла на наклон. Със своите 27 инча, той има и оптимален размер.

Цена: около 1700 лв

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин