Окачване KW Variante 4 за новото Audi RS 7

0806
2020

KW предлага за Audi RS 7 Sportback индивидуално настройваща се алтернатива на серийното окачване – с Variante-4 с регулиращи се пружини.

Audi RS 7 Sportback е доста спортен автомобил – разполага с 600 к.с. от V8-двигател. Coupe-то с четири врати обаче не е съвсем леко: моделът от Инголщадт тежи над 2 тона, което си е истинско предизвикателство за окачването. Ако серийното окачване ви се струва не особено зряло решение, то сега можете да се насочите към Variante-4 с регулиращи се пружини на тунинг-специалистите от KW!

От една страна окачването на KW позволява смъкване на каросерията на автомобила с от 15 до 40 милиметра, като понижава центъра на тежестта на RS-модела. От друга страна амортисьорите на Variante-4-окачването могат да се настройват в широк диапазон: до 16 степени. Серийно окачването на RS 7 е с настройка Performance, като според хората от KW с няколко стъпки получавате по-комфортно возене. производителят обещава хармонично усещане при возене и по-прецизна реакция. Или като цяло ще усещате автомобила от Инголщадт по-лек. Цената на окачването с регулиращи се пружини Variante-4 започва от 10 400 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин