Окачване Clubsport за Alpine A110


14
май
2019

Тунинг-специалистите на тема окачване от KW са наточили Alpine A110 с окачване Clubsport, като са смъкнали каросерията на спортния автомобил с 35 милиметра!

KW предлага за Alpine A110 ново окачване с регулиращи се пружини Clubsport. Това окачване в комбинация с амортисьорите се настройва перфектно спрямо съответната отсечка и полусликовете. Хората от KW обещават по-добра позиция на пътя и повече контрол. Освен това ниската „бегачка“ може да бъде смъкната с окачването Clubsport – с от 10 до 35 милиметра. А за пътя до пистата ще имате възможност да настроите по-комфортен режим. Цената за допълнителната доза динамика е 5000 лв. Ако все пак не искате да се движите толкова спортно, ще трябва малко да почакате: освен окачването Clubsport скоро KW ще предложи за Alpine и известния си модел на окачване Variante 3.

Още по темата

Card image cap
Anibal превърна 911 Turbo S в хиперавтомобил с 920 к.с.

9
окт.
2017

С "Icon RR" канадската тунинг компания Anibal представи своята концепция за Porsche 911 Turbo S. Специалистите по модификации са „изстискали” от мотора на „11-ката” 920 к.с. и са й дали брутален аеродинамичен пакет

Card image cap

В последния брой:

Архив >