Окачване с регулиращи се пружини от H&R за Audi TT RS

0703
2020

Почитателите на TT RS обикновено са верни на марката и жадни за мощност хора – все пак Coupé-то и кабриолетът блестят с качества на суперспортен автомобил и играят в своя собствена лига. 3,7 секунди за спринта до 100 км/ч, максимална скорост от 280 км/ч, двойно задвижване и уникален звук на 5-цилиндров мотор.

Липсва единствено регулиращата се височина на автомобила. Там, където липсва подходяща реакция от Audi, се намесват инженерите на тунинг-специалистите от H&R. Регулиращите се пружини на H&R позволяват при безстепенно смъкване на центъра на тежестта на автомобила с между 5 и 25 милиметра при запазване на серийните амортисьори.

Приближаването на каросерията до асфалта се отразява добре на външния вид, намалява страничното накланяне и подобрява поведението на автомобила в завои. Въпреки това комфортът на возене при пътуване на дълги разстояния остава непроменен.

Още по-силно изразен профил обещават увеличенията на следата „Trak+“, направени от високоякостен алуминий. Те позволяват на серийните джанти да изпълнят още повече калниците на автомобила.

Както е обичайно за H&R, всички продукт се предлагат с необходимите спецификации и са Made in Germany!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин