Огромен дисплей в новата Octavia


16
юли
2019

Новата Skoda Octavia ще се появи с дигитален кокпит и нов, огромен централен дисплей

Нови снимки на ловците на маскирани прототипи разкриват кокпита на новата Skoda Octavia. Това, което виждаме, ни напомня много на студията Vision X, показана от Skoda на автомобилния салон в Женева през 2018 г. Впечатление прави големия централен дисплей, който вече няма да бъде разположен на централната конзола, а ще бъде позициониран свободно над нея. В новата Skoda Octavia водачът ще разполага с дигитален кокпит, състоящ се от два кръгли уреда и свободно конфигурираща се част в средата, която може да изобразява различни съдържания, например данни от навигацията. При новата Octavia от Skoda няма да се откажат изцяло от бутоните, като под дисплея има блок с превключватели (например бутон за аварийни и за централното заключване). В сравнение с предишното поколение, лостът на автоматичната трансмисия е с по-малки размери.

Иначе при размерите на модела няма да има много промени: новата Octavia ще е с дължина 4,70 метра, а широчината ѝ е 1,80 метра.  Благодарение на по-голямото междуосие ще се променят пропорциите. Octavia IV изглежда по-издължена, по-елегантна и по-висококачествена.

Още по темата

Card image cap
Seat Ibiza на Христовата възраст (ВИДЕО)

27
ян.
2017

Тази година ще дебютира петото поколение на испанския модел

Card image cap
Шампионите по запазване на стойността

29
ян.
2016

Днес купувате правилния автомобил, а утре се радвате заради цената, на която го продавате: AUTO BILD и Schwacke раздават своите награди за колите с най-малка загуба на стойност

Card image cap

В последния брой:

Архив >