Общността за споделяне на автомобили на Opel става на една година

0607
2016

В момента CarUnity включва над 4000 регистрирани автомобила и Opel празнува първия й рожден ден на с обявяване на новината за нейното разширяване. В началната  фаза фирмата се фокусира върху района Рейн-Майн, сега ще обхване Берлин и провинция Северен-Рейн Вестфалия, като Opel ще диверсифицира регионално своите дейности. Например като кооперира с различини аутлети в градските зони.

Шефът на маркетинга Тина Мюлер отбелязва, че споделянето на автомобили предлага на хората гъвкава и достъпна мобилност или бъзможност да спечлят пари със своя автомобил. „Полезно е и за обществото като цяло и за природата, защото CarUnity използва вече съществуващи автомобили, с което се опазва околната среда.”, допълва тя.

CarUnity е отворена платформа, позволяваща на потребителите да предлагат своя автомобил за наемане или да наемат автомобил по избор, независимо дали става дума за Opel или за друга марка. В допълнение към частните потребители и много служители на Opel, над 60 дилъра на Opel в момента правят достъпни своите автомобили на CarUnity.

Displaying Logo-Opel-Car-Unity-2016.1445x945.png

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин