Общността за споделяне на автомобили на Opel става на една година


6
юли
2016

В момента CarUnity включва над 4000 регистрирани автомобила и Opel празнува първия й рожден ден на с обявяване на новината за нейното разширяване. В началната  фаза фирмата се фокусира върху района Рейн-Майн, сега ще обхване Берлин и провинция Северен-Рейн Вестфалия, като Opel ще диверсифицира регионално своите дейности. Например като кооперира с различини аутлети в градските зони.

Шефът на маркетинга Тина Мюлер отбелязва, че споделянето на автомобили предлага на хората гъвкава и достъпна мобилност или бъзможност да спечлят пари със своя автомобил. „Полезно е и за обществото като цяло и за природата, защото CarUnity използва вече съществуващи автомобили, с което се опазва околната среда.”, допълва тя.

CarUnity е отворена платформа, позволяваща на потребителите да предлагат своя автомобил за наемане или да наемат автомобил по избор, независимо дали става дума за Opel или за друга марка. В допълнение към частните потребители и много служители на Opel, над 60 дилъра на Opel в момента правят достъпни своите автомобили на CarUnity.

Displaying Logo-Opel-Car-Unity-2016.1445x945.png

Още по темата

Card image cap
Fiesta ST200: ускорителят на частици

16
юни
2016

1,6 литра работен обем и 200 к.с. са напълно достатъчни за спортното задвижване на малкия автомобил с тегло само 1163 кг. По отношение на радостта от шофирането никой не може да се мери с жизнения Ford Fiesta ST200!

Card image cap
Volvo V90 излиза извън пътя

1
февр.
2017

Volvo повдига V90: като Cross Country „шведът“ има по-голям клиренс, серийно двойно задвижване и по-рустикална визия

Card image cap
R-Design за Volvo S90 и V90

23
юни
2016

Още по-спортен дух за Volvo S90 и V90. Пакетът R-Design ще се предлага за всички двигатели и е нещо повече от визуален пакет!

Card image cap

В последния брой:

Архив >