Обучаващите се от Skoda направиха Kodiaq Pick-up


25
мар.
2019

През 2019 г. обучаващите се в Skoda ще направят пикап на базата на  Kodiaq. SUV-ът ще се превърне в модел с две врати и товарна повърхност. AUTO BILD ще ви даде информация относно шестия модел, дело на обучаващите се в Skoda!

За първи път Skoda Kodiaq ще бъде използван като база за концепция, създадена от обучаващите се студенти на чешката марка. Междувременно шестият автомобил, дело на 35-те обучаващи се студенти под ръководството на опитни инженери и дизайнери, ще видим през 2019 г. и моделът ще представлява пикап с две врати.  За преработката обучаващите се са махнали двете задни врати и задната част на каросерията, така че се е получила голяма товарна повърхност. Първата дизайнерска скица показва и внушителни джанти. Очаква се пикапът на Kodiaq да бъде представен официално през юни 2019 г.

Още по темата

Card image cap
Електромобилът с гени на прахосмукачка!

1
окт.
2017

Производителят на прахосмукачки Джеймс Дайсън ще инвестира 2,3 млрд. евро в „радикално различен“ електромобил. Електродвигателят вече е готов, а продажбите трябва да стартират през 2020 г.

Card image cap
София Франс Ауто става официален дилър на пикапите Isuzu

1
юни
2017

Isuzu D-Max беше представен официално на Truck Expo 2017

Card image cap
Фаровете се превръщат в проектори

21
окт.
2017

До 2020 г. Hella иска да пусне в серийно производство предни LCD-фарове с разпределение на светлината в реално време

Card image cap
Направи си сам… велосипед

24
авг.
2017

Е, не съвсем. Все пак освен съставните части на велосипеда получавате и подробна инструкция за монтаж. Нашият тест на шведското колело от каталога на мебелния гигант ИКЕА

Card image cap

В последния брой:

Архив >