Новини » Обновиха вана с понижаващи предавки

Обновиха вана с понижаващи предавки

2907
2018

За моделна година 2018 Ssangyong обнови своя голям ван Rodius/Turismo както отвън, така и под ламарините. Просторният „кореец”, който предлага достатъчно място за седем пътници и багажа им, използва много технически компоненти от Mercedes-Benz като например 7-степенната автоматична скоростна кутия и разполага дори с 4х4-версия с понижаващи предавки.

Фейслифтът на вана, произвеждан още от 2013 г., включва освежена предница с LED-светлини, по-голяма радиаторна решетка и преработени брони. От Ssangyong не пропускат да поставят и по-модерна инфоразвлекателна система, комбинирана с камера за движение на заден ход, Bluetooth, DAB-радио, и съвместима с Android Auto e Apple CarPlay. Благодарение на междуосието от три метра (общата дължина на Rodius е пет) пасажерите се разполагат на три реда и въпреки това остават 875 л пространство за багаж. Когато пътниците са само двама и задните седалки са сгънати, се отварят дори 3146 л!

Под предния капак на всички модификации работи добре познатият 2,2-литров 4-цилиндров дизел (178 к.с., 400 Нм) на Mercedes, който освен с автоматика от Щутгарт, може да бъде комбиниран и с 6-степенна ръчна трансмисия. Освен при топверсията, задвижването е задно.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ