Обновеният шоурум на Audi в Пловдив


9
ное.
2018

Обновеният шоурум на Audi  с официалната церемония по повод откриването на 7 ноември 2018. Продажбено-сервизният комплекс , който работи от дванадесет години под името “Порше Пловдив”  е  собственост на Порше Интер Ауто,  дъщерна фирма на една от една от най-големите фирми в Европа  за търговия с автомобили Порше Холдинг Залцбург, част от концерна Volkswagen AG.

На вечерното събитие присъстваха повече от сто клиенти и любители на марката, представители на икономическия и социален елит на региона. Изпълнителният директор на Порше БГ  и Порше Интер Ауто и управителят на продажбено-сервизния комплекс прерязаха символично лентата. Маркус Татцер подчерта, че е изключително удоволетворен от стабилното търговско представяне на марката в региона, което е довело и до решението за инвестиция в развитието и модернизирането на шоурума.

„Порше Пловдив”  удвои площта си и след реконструкцията  е  разположен на  1 500 кв.м. В изложбената част на шоурума са представени десет актуални модела на марката. Сервизът е оборудван със съвременна техника, в съответствие с актуалните корпоративни стандарти  и професоналните изисквания на марката Audi.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >